dijous, 17 de juliol de 2008

Pràctiques de pares

Ja fa setmanes que cada dimarts anem a fer el curset de pares, que la cosa és molt seria i cal estar preparats i saber quantes més coses millor. Segur que quan la Gina estigui fora la panxa la Noe ens passaran coses que no ens han explicat, però almenys estarem un xic més preparats.

Feia temps que havíem parlat de si la banyarem amb Tummy Tub o no, i vam dir de posposar la decisió fins després la classe del bany que va ser dimarts passat.

A classe ens van ensenyar a banyar un nadó de veritat!!!! i va ser genial! la nena es deia Mar i tenia dos dies i mig, és clar, tant petita és normal que l'edat es concreti tant ;-)

Doncs bé, la llevadora va començar a desvestir-la (plors), a ensabonar-la (plors) i la va introduir dins el Tummy Tub i van parar els plors! Es veu que és el més similar a la panxa de la mare i això els tranquilitza.

A la Noe li feia molta angunia haver d'aguantar la Gina pel cap, però en aquesta classe vam poder comprovar que la petita s'ho passava teta. Ella s'ho passava bé, els pares també, nosaltres també fins aquell instant crític on la llevadora es gira cap a nosaltres i diu: Tú, ajuda'm a banyar-la i ja veureu que és molt senzill i segur. Ahhhh em volia fondre... al principi, després, em vaig fondre de l'emoció i la fragilitat de tot plegat, doncs la Mar és molt menueta.

Aquesta classe pràctica ens ha anat molt bé, doncs ens ha decidit i a la Gina la banyarem amb el Tummy tub, si més no a modus de bany relaxant.

2 comentaris:

Noe ha dit...

Quin tros de pare que tinc al meu costat!!!

T'estimo!

Anònim ha dit...

Es veu ben be que ets tot un paràs! Segur que la Gina ja te ganes de sortir per veure el tros de pare que l’espera. Felicitats a tots dos.