dilluns, 7 d’abril del 2008

Continua l'Operació Niuet

Fa un parell de setmanes van començar a plasmar a l'habitació de la nena les idees que havíem anat pensant per l'Operació Niuet.


Dimarts i dimecres estaven destinats a l'Operatiu Decoració de les Parets. Dimarts vam pintar la part de dalt de les parets i dimecres vam posar el paper a la part de sota i una sanefa ben txula que vam triar després de molt mirar catàlegs. Tot anava segons els plans, i res no va oposar massa resistència per nosaltres.


Dijous va venir l'equip de reforç a donar un cop de mà. Els tiets Juanjo i Manolo, junt amb el pare de la criatura, van ser de vital importància per què la missió Col·locació del Parquet acabés amb uns resultats més que satisfactoris. Mentrestant, la tieta MariLadi i una servidora animàvem des de la porta i els donàvem la cobertura moral i d'avituallament que necessitaven en cada moment.

L'endemà, la missió Fixació de sòcol no va ser tan fàcil. L'imprevist de no tenir ni una paret recta va fer impossible que les cantonades quedessin bé, així que, després d'un parell de cops de martell al dit, vam haver-la de suspendre fins que puguin arribar nous reforços, armats amb talladores d'angles i un bon grapat de paciència.

Per no quedar-nos amb la sensació de fracàs, vam improvisar la tasca Muntatge de l'armari, que aquest cop sí, va ser tot un èxit.

En breu una nova entrega de l'Operació Niuet.